top of page
armbånd

SMYKKEKVELD

Velkommen til Perlemors smykkehule.

 

Kunne du tenke deg en kveld med gode venninner, familie eller kollegaer i rolige omgivelser? Der dere kan finne på noe sammen, og nyte hverandres selskap.

 

Og mens dere drikke kaffe eller vin, og bare slapper av, så kan dere få reparert yndlingssmykket. Eller shoppe noe nytt til sommerfesten eller julebordet.

 

Kanskje har du et spesielt antrekk som du ikke har funnet de rette smykkene til? Du kan ta med deg antrekket, så lager jeg et unikt smykkesett, designet bare for deg.

Vi blir alle lei av enkelte av tingene vi har. Men i stedet for at gamle smykker ligger i skuffer og skap og blir glemt, kan du ta de med deg på en Smykkekveld, så kan vi se om vi kan kombinere noen av perlene med noe nytt - i ett nytt og spennende design.

 

Besøk mitt skattekammer i Drammen, og opplev smykkeproduksjon på nært hold.

 

Utstilling av ferdige kreasjoner, lag ditt eget design, eller ta med deg juggel og juveler, og la meg forvandle det til nye skatter.

Lett servering av kaffe, vann og litt snacks. Ønsker dere å gjøre mer ut av det med f.eks ost og litt vin, så tar dere med det dere ønsker selv.

Kvelden starter med at jeg bruker noen få minutter på fortelle om hva jeg driver med, og om tanken bak mine kolleksjoner. 

Smykkekvelden er gratis. Vi avtaler pris for det som skal lages/repareres.

 

Her kan du finne den perfekt gaven å gi bort til en spesiell person. Det er gøy å ha noe som ingen andre har.

 

NB! Det vil ikke være mulig å få reparert eller laget smykker som krever lodding eller gullsmedkompetanse.

20190319_201254_–_Kopi.jpg
design.PNG

PRAKTISK INFO

Tidspunkt: Fortrinnsvis onsdager 17-20 eller 19-22, men send meg en mail så kan jeg se om jeg kan tilpasse det for dere.

Adresse: Øvre Storgt. 126, 3018 Drammen

Antall deltakere: minimum 3, og da smykkehulen ikke er så stor, anbefaler jeg ikke mer enn 8 personer.

Påmelding: Send en mail til service alfakrøll kissi.no (uten mellomrom) eller bruk Kontakt meg øverst

Forventet levering: De ferdige produktene, kan du ta med hjem umiddelbart. Smykker som krever reparasjon, eller nye design som skal lages, vil ha 2-7 dagers levering. Vi avtaler både leveringsmåte og tidspunkt på smykkekvelden.

Betaling: Gjennom nettbutikken, kort eller VIPPS

bottom of page